Produse Creatorii de nunti

Cum fac comanda


Folosind meniul din stanga, vizualizati colectiile noastre de invitatii.
Puteti trimite comanda direct folosind formularul de contact din dreapta imaginilor produselor, sau daca aveti o lista de cateva invitatii preferate, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adriana@creatoriidenunti.ro, specificand codurile acestor invitatii si cantitatile dorite. Vom reveni in cel mai scurt timp cu informatii legate de disponibilitatea si de termenele de livrare pentru produsul sau produsele respective.
Comanda minima pentru invitatii este de 50 de bucati.

Termene de livrare


-In regim normal livrarea invitatiilor se realizeaza in termen de 7 zile lucratoare..
-Livrare urgenta in 3 zile – taxa de urgenta este de 30 lei. Comanda va ajunge la dumneavoastra in cea de-a treia zi lucratoare, dupa ziua in care ati dat comanda.
-Livrare urgenta in 24 ore – taxa de urgenta este de 70 lei. Comanda trebuie finalizata pana in ora 12:00 p.m. si produsele vor ajunge la dumneavoastra a doua zi. Comanda finalizata inseamna acordul pe bunul de tipar si efectuarea platii in avans.

Tiparire


Pretul tiparirii invitatiilor este de 0.5 lei/buc, orice culoare (fara auriu si argintiu). Daca invitatia necesita o a doua tiparire, pe o coala separata, cum ar fi initialele mirilor, aceasta se taxeaza suplimentar cu 0,35 lei/buc.

Pretul tiparirii cardurilor si plicurilor de bani este de 0.35 lei/buc, orice culoare (fara auriu si argintiu).

Pretul tiparirii meniurilor este de 0.85 lei/buc, orice culoare (fara auriu si argintiu).

Invitatiile, cardurile si plicurile de bani se livreaza neasamblate, daca doriti asamblarea acestora, taxa este de 0,5 lei/buc. Invitatiile pot fi inscriptionate in orice limba. Daca nu ati compus deja textul, noi va putem ajuta cu cateva sugestii.

La invitatiile, cardurile si meniurile din Colectiile Handmade acest serviciu nu se taxeaza.

Plata


Plata se va efectua 50% in avans pe baza facturii fiscale trimise pe mail si restul de 50% ramburs sau la ridicarea din showroom.

Pentru comenzile solicitate in regim de urgenta (3 zile sau 24 de ore) costul total se va achita in avans.

Completarea formularului de contact


Completati cu atentie datele in formularul de contact din dreptul fiecarui produs. Completati campurile obligatorii cu numele dumneavoastra, adresa de email, numarul de telefon si cantitatea dorita.
In campul Mesaj introduceti textul pe care il doriti pe invitatie sau daca nu ati ales deja unul, scrieti “Dorim modele text” si veti primi pe mail modele de texte.

Culoarea textului


Inscriptionam invitatiile in orice culoare, este necesar sa specificati ca nu doriti sa inscriptionam invitatiile cu negru si veti primi pe mail culorile din care puteti alege.

Fontul


Folosim o gama variata de fonturi pentru inscriptionarea invitatiilor, insa nu toate fonturile se potrivesc la toate modele. Noi va vom sugera fontul care se potriveste cel mai bine cu modelul ales si cu dimensiunea textului pe care doriti sa il imprimati.

Trimiterea comenzii


Pentru a comanda invitatiile dorite apasati butonul “Trimite mesaj”. In cel mai scurt timp, veti primi un email care contine toate datele din comanda dvs., factura fiscala si bunul de tipar (textul dvs asezat in forma in care va fi imprimat pe invitatie) pentru verificare.

Bunul de tipar


Pentru a va exprima acordul cu privire la realizarea invitatiilor, trimiteti un mail cu confirmarea bun de tipar, iar in caz contrar modificarile ce trebuie facute. Prin confirmarea bunului de tipar clientul isi asuma raspunderea totala pentru continutul si forma datelor incluse in bunul de tipar.

Modalitati de livrare


-Ridicare de la sediul din Bucuresti, Str. Lucacesti nr. 19A, sector 6.
-prin Fan Courier - 14 lei. Aceasta taxa de 14 de lei este valabila in reteaua de distributie nationala a companiei Fan Courier. Pentru localitatile care nu se regasesc in lista de distributie, se va percepe o taxa suplimentara ce va fi calculata in functie de numarul de kilometri suplimentari (costurile va vor fi comunicate de consultantii nostrii la momentul initierii comenzii). Daca coletul va fi mai mare de 1 kg, taxa de transport se va recalcula cu 0.8 lei pentru fiecare kg suplimentar.