open


Produse Creatorii de nunti

Meniuri nunta de Colectia Ciocolata

Daca doriti ca nunta voastra sa fie un eveniment cu totul si cu totul special, puteti opta pentru meniurile de masa din ciocolata. Renuntati la produsele clasice din hartie si surprindeti-va invitatii intr-un mod placut si dulce.


Meniuri de masa din ciocolata

Dimensiunea meniului din ciocolata este de 10/15 cm. Il puteti alege fie din ciocolata alba, fie din ciocolata neagra. - Pretul afisat este per bucata si contine TVA - Puteti alege culoarea husei ( argintiu sau bronz) - Se pot accesoriza cu diferite fundite, pretul fiind de 0.50 ron/bucata - Cutia este inclusa in pretul afisat

Cod Produs CI005

Pret 26.40 RONTabletele din ciocolata belgiana se lucreaza manual, la cele mai inalte standarde, cu certificare europeana HACCP. Produsele din ciocolata sunt naturale 100%, personalizarea realizandu-se tot cu ciocolata.

Termenele de executie sunt intre 7-14 zile, iar pentru cantitati foarte mari intre 14-30 zile. Vi se va comunica termenul de executie in functie de cantitatea dorita si de modelul ales.

Costuri matrita personalizare:

- pentru invitatiile si marturiile de nunta- 95,00 RON – TVA inclus

- pentru cantitati mari (peste 500 buc)- 190 RON – TVA inclus

In cazul unei personalizari cu fotografie, costurile, atat la tabletele dorite, cat si la matrita necesara personalizarii se ridica cu 20%.