Produse Creatorii de nunti

Nunta de neuitat


Se spune ca nu exista o a doua sansa pentru prima impresie. In cazul nuntii tale situatia se complica si mai mult. Deoarece este un eveniment unic in viata fiecaruia totul trebuie sa iasa perfect. Incepand de la alegerea si amenajarea locatiei, pana la artificiile de final totul trebuie planificat in cel mai mic detaliu, pentru ca evenimentul sa fie de neuitat - atat pentru tine cat si pentru invitatii vostri.

Concept


Cei mai multi considera ca o agentie care se ocupa cu organizarea unei nunti nu face nimic altceva decat sa se asigure ca totul este gata la timp.

Creatorii de Nunti definesc intregul concept al nuntii voastre. In urma momentelor petrecute alaturi descoperim ceea ce va place si va reprezinta. Tema nuntii trebuie gandita de la bun inceput, deoarece trebuie sa fie in concordanta cu aceasta, incepand chiar de la invitatii. Poate fi orice - o culoare, o floare, un anotimp, un hobby, un film, un desen animat, orice va uneste si poate fi transpus in acea zi. Echipa noastra de consultanti va organiza o nunta de neuitat atat pentru voi, cat si pentru invitati. Nu uitati ca si invitatii trebuie implicati in eveniment pentru ca la final acestia sa fie multumiti si impresionati.

Avantajele organizarii nuntii tale cu noi:

Timp castigat

Orele petrecute in fata calculatorului sau pierdute in trafic cautand si selectand diversi furnizori pot fi folosite pentru a petrece clipe frumoase alaturi de persoana cu care iti vei uni destinul. Mai mult decat atat, chiar si dupa ore de cautari, tot nu poti avea siguranta ca furnizorul ales este serios si ca va finaliza totul la timp si la nivelul calitatii dorite. In schimb, furnizorii cu care agentia noastra colaboreaza sunt deja testati si selectati. Nu isi permit sa nu se ridice la standardele stabilite pentru ca nu vor pierde doar nunta unui cuplu, ci un numar mare de evenimente viitoare.

Rezolvarea problemelor

Cu siguranta, emotiile traite in acea zi vor fi foarte mari. De aceea va trebui sa fiti foarte relaxati in ceea ce priveste organizarea evenimentului, altfel veti fi coplesiti de tot ce se intampla in jurul vostru si nimic nu va iesi bine.

Trebuie sa va detasati de intrebarile venite de la invitatii care nu stiu cum sa ajunga la biserica sau la restaurant. Nu stiu daca trebuie sau nu sa vina si ei in locul unde se vor face fotografiile. Au facut rezervare la hotel, dar cineva a gresit ceva si acum ei nu au camera. Unii dintre invitati nu isi gasesc locul la masa sau nu le convine aranjarea la mese.

Tu ai o conversatie placuta cu un grup de prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult si seful de sala te intreaba daca sa aduca sau nu felul urmator de mancare. Esti pe ringul de dans, iar seful de sala te roaga sa vii pana la bucatarie pentru ca s-a terminat un fel de bautura sau pentru ca a aparut o problema cu tortul si trebuie gasita o solutie urgent si lista exemplelor poate continua…

Nu vei putea raspunde la majoritatea intrebarilor, atat din cauza emotiilor, cat si pentru ca de aceste lucruri nu ar trebui sa va ocupati voi. Toate exemplele de mai sus si multe altele s-au intamplat si la evenimentele noastre. Diferenta a fost ca intrebarile ne-au fost adresate noua. Am avut rabdarea, concentrarea si am dispus de resursele necesare pentru a le rezolva. Iar voi nu veti sti nimic despre aceste situatii pana in urmatoarea saptamana, cand vom rade impreuna de ele.

Buget


Nunta trebuie sa fie planificata astfel incat surprizele de pe parcursul evenimentului si de la sfarsitul acestuia sa fie doar placute. Daca nu tineti cont de la bun inceput de un buget al nuntii veti avea parte de rasturnari de situatie nu foarte favorabile pentru voi. Nu putine au fost cazurile cand seara s-a incheiat cu un drum pana acasa sau pana la bancomat.

Totul trebuie foarte bine planificat, iar furnizorii trebuie alesi cu mare grija. Furnizorii nostri sunt de incredere, iar raportul calitate /pret este cat mai mare.

In plus veti face de la inceput, impreuna cu consultantii nostril, o schita a bugetului pentru a avea o idee cat mai clara asupra cheltuielilor cu produsele, accesoriile si serviciile pe care le puteti avea la nunta. Bugetul va fi incontinuu revizuit si completat de consultantii nostri.

Daca vreti sa va simtiti minunat si sa fiti relaxati la nunta voastra, daca vreti sa aveti o petrecere de neuitat, de la care invitatii sa plece impresionati si daca vreti sa nu aveti surprize neplacute pe care sa nu le puteti remedia ne puteti contacta la:

Telefon: 0735 551 955 – Adriana Petre
E-mal: Adriana@creatoriidenunti.ro.